6th EFCE Spotlight Talks
W imieniu organizatorów serdecznie zapraszamy do zapisów na spotkania z serii Spotlight Talks organizowane przez Europejską Federację Inżynierii Chemicznej (EFCE). W tegorocznej sesji odbędzie się 11 webinariów organizowanych przez Sekcje i Grupy Robocze EFCE. Pełen program oraz więcej szczegółów dostępnych jest w rozwinięciu aktualności oraz pod adresem internetowym https://efce.info/Spotlight_Talks.html.
Rejestracja na poszczególne seminaria jest darmowa, ale wymagana do uczestnictwa.
Poniżej lista webinariów w tej sesji:
15 marca 2024
13:00 - 15:30
How industry is using applied thermodynamics
Working Party on Thermodynamics and Transport Properties
18 marca 2024
9:30 - 11:30
Challenges and opportunities of desalination
Section on Membrane Engineering
18 marca 2024
12:00 - 15:15
Digitalization in chemical engineering education
Working Party on Education
20 marca 2024
10:00 - 11:30
Protection of electrostatic charges and discharges: material web charging and lightning
Working Party on Static Electricity in Industry
20 marca 2024
14:30 - 17:00
Electrically-driven dewatering and drying
Working Party on Drying
21 marca 2024
14:00 - 16:00
Optimal design and operation of next generation distillation processes
Working Party on Fluid Separations
22 marca2024
14:00 - 16:30
Adaptation to climate change and impact on the process industry
Working Party on Loss Prevention and Safety Promotion in the Process Industries
25 marca 2024
10:00 - 12:00
Machine learning and artificial intelligence applications in industrial crystallization
Working Party on Crystallization
25 marca 2024
16:00 - 18:30
Application of artificial intelligence (AI) to chemical reaction engineering and processes intensification
Working Parties on Process Intensification and Chemical Reaction Engineering
26 marca 2024
14:00 - 16:00
Trays, packings, and dividing walls in distillation columns – design, innovation,
construction and operation
Working Party on Fluid Separations
28 marca 2024
14:00 - 16:00
Electro-based processing technologies for high quality and sustainable foods
Section on Food
Zapraszamy!